1Koliko ranije trebam doći na ukrcaj ?
Potrebno je doći 15 minuta prije dogovorenog polaska kako bi se ukrcaj svih putnika obavio u miru.
2Gdje mogu kupiti kartu za izlet ?
Kartu za izlet kupuje se direktno ispred broda u večernjim satima gdje ćete dobiti sve potrebne informacije o izletu. Također se o izletima možete i informirati na naše telefone. Opis plaćanja – karte se mogu platit gotovinskim plaćanjem.
3Kako mogu promijeniti ili otkazati rezervaciju ?
Ako želite otkazati ili promijeniti postojeću rezervaciju, nazovite nas na broj +385 995204688 i +385998220594 ili direktno ispred broda
4Što u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta ?
Naš tim pozorno prati više vremenskih modela prognoza na kojima se i temelji raspored izleta koji se formira na tjednoj bazi. Često oznake vremenske prognoze ne odgovaraju stvarnom stanju na dan izleta te ne utječu na realizaciju istog. U slučaju da vremenska prognoza nepovoljno utječe na sigurnost putnika, kapetan donosi odluku o otkazivanju izleta.
5Što ako je izlet otkazan ?
Ako otkažemo izlet biti ćete pravovremeno obaviješteni putem kontakata koji ste nam ostavili prilikom rezervacije. U slučaju da želite zamijeniti postojeću rezervaciju ista će biti transferirana na novi termin. Ako ipak niste u mogućnosti odabrati drugi termin izleta, osiguravat ćemo povrat novca na prodajnom mjestu gdje ste rezervirali izlet.
6Kakve sigurnosne i tehničke uvjete ispunjavaju vaši brodovi ?
Naš brod ispunjava sve sigurnosne i tehničke uvjete te su opremljeni odgovarajućim brojem prsluka za spašavanje, te svom potrebnom protupožarnom opremom.
7Može li moj kućni ljubimac sa mnom na brod?
Može, ali samo na dogovorenom privatnom izletu.
8Koliko ranije trebam doći na ukrcaj ?
Ukrcaj počinje 15 minuta prije ispred broda
1Gdje je ukrcaj i iskrcaj sa broda?
Ukrcaj je na rivi gdje je stalni vez broda i gdje se prodaju karte. Iskrcaj je na staroj rivi kod kipa Solara
2Gdje mogu parkirati auto ?
Svoj automobil možete ostaviti na jednom od gradskih parkinga. Parking se naplaćuje, pa molim da obratite pažnju na to. Najpovoljnija je kupnja dnevne karte. Pogledajte lokacije gradskih parkinga……
3Mogu li na brodu kupiti hranu i piće?
Na brodu se ne može kupiti hrana i piće
4Kakvu odjeću i obuću preporučujete da imamo na izletima?
Na brodu ćete se osjećati najudobnije u sportskoj i ˝casual˝odjeći. Preporučujemo svakodnevnu odjeću, kupaći kostim, obuću za kupanje i ručnik za plažu. U ljetnom periodu preporučujemo šešir i kremu za sunčanje.
5Je li gorivo uključeno u cijenu?
Cijena goriva je uključena u cijenu izleta
6Jesu li plovila osigurana?
Da, plovilo je osigurano
7 Što ako su na brodu djeca?
Nema problema, samo nam javite dob djece i pripremit ćemo im odgovarajuće prsluke za spašavanje.
8Imam rezervaciju, ali vrijeme se malo pogoršalo. Mogu li dobiti natrag svoj novac?
Lagana kiša, oblačno vrijeme ili slab vjetar ne smatraju se lošim vremenom. U slučaju da plovilo napusti bazu, ne možete očekivati povrat novca. Uvijek vas obavještavamo o vremenskim prilikama. U slučaju loših vremenskih uvjeta koji ne dopuštaju plovidbu - plovilo ne napušta baznu luku. Tada možete odlučiti želite li promijeniti datum najma ili ćemo vam vratiti novac.